DINE |
AMBACHTELIJK FRANS BROOD | SMEERSELS 6.00
OESTERS | RODEWIJNAZIJN | SJALOT | CITROEN | PERS STUK 4 PATA NEGRA| PAN CON TOMATE | PESTO 16 TUNA TATAKI LOLLY 16 CARPACCIO | OSSENHAAS | PIJNBOOMPITJES | TRUFFELMAYONAISE | PARMAZAAN | 18 WARME CAMEMBERT | ARMAGNAC | HONING | NOTEN 14 TOSTI | FOIE GRAS | ABRIKOOS |SUIKERBROOD 18 CALAMARIS FRITTI | AIOLI 15 SLAKKEN KRUIDENBOTER 15
PASTA TRUFFEL GEFLAMBEERD IN PARMAZAANSE KAAS | OESTERZWAM | ROOM 18 HUIS GEROOKTE WARME ZALMFILET | LIMOEN | BIESLOOK | HANGOP 23 ZEEBAARSFILET | ZEEKRAAL | BEURRE BLANC 23 GROTE GARNALEN | BODY PEELED | KNOFLOOK | GEMBER | RODE PEPER 24 KIP YAKITORI VAN DE GRIL | KORIANDER 22 TAMME EENDENBORST | GRAND MARNIER 23 SPARE RIBS IBERICO | COCA COLA | BOSUI 22 GEGRILDE TOURNEDOS 200 GR | CAFE BEURRE DE PARIS 31 ENTRECOTE DOUBLE| KALF | GEPOFTE KNOFLOOKJUS | 400GR. ( 2 PERSONEN) 38 BAVETTE | KRUIDENBOTER 25 CHATEAUBRIAND | 400GR | LAMPONG PEPERSAUS 59 ( 2 PERSONEN)
SIDES VOORJAARSSALADE 13 VERSE FRITES | HUISGEMAAKTE MAYONAISE 6 ZOETE AARDAPPELFRITES | MANCHEGO | ZWARTE AIOLI 7 GEGRILDE AUBERGINE | GEPOFTE TOMAATJES | PIJNBOOMPITJES | PARMAZAAN 9 WITLOF A LA MEUNIERE 9
SWEETS CHEESECAKE | NEW YORK STYLE 10 PANNA COTTA | CARAMEL | BAILEYS 10 PARFAIT | HONING | MACADAMIA | PECAN 10 CARPACCIO VAN ANANAS | KOKOS CREME 10 LAVA CAKE | WITTE CHOCOLADE MOUSSE 10 KAASPLANK VAN FROMAGERIE GUILLAUME MET 5 KAZEN 15
TO SHARE KITCHEN CLOSES AT 22.00
|