­

 

DINE
AMBACHTELIJK FRANS BROOD | SMEERSELS   6.00

OESTERS | RODEWIJNAZIJN | SJALOT | CITROEN | PERS STUK  4

PATA NEGRA| PAN CON TOMATE | PESTO  16

TUNA TATAKI LOLLY   16

CARPACCIO | OSSENHAAS | PIJNBOOMPITJES | TRUFFELMAYONAISE | PARMAZAAN |  18

WARME CAMEMBERT | ARMAGNAC | HONING | NOTEN   14

TOSTI | FOIE  GRAS | ABRIKOOS |SUIKERBROOD   18

CALAMARIS FRITTI | AIOLI  15

SLAKKEN KRUIDENBOTER  15

 

PASTA TRUFFEL GEFLAMBEERD IN PARMAZAANSE KAAS | OESTERZWAM | ROOM  18

HUIS  GEROOKTE WARME ZALMFILET | LIMOEN | BIESLOOK | HANGOP  23

ZEEBAARSFILET | ZEEKRAAL | BEURRE BLANC  23

GROTE GARNALEN | BODY PEELED | KNOFLOOK | GEMBER | RODE PEPER  24

KIP YAKITORI VAN DE GRIL | KORIANDER  22

TAMME EENDENBORST | GRAND MARNIER  23

SPARE RIBS IBERICO | COCA COLA | BOSUI   22

GEGRILDE TOURNEDOS 200 GR | CAFE BEURRE DE PARIS   31

ENTRECOTE DOUBLE| KALF | GEPOFTE KNOFLOOKJUS | 400GR.  ( 2 PERSONEN)  38

BAVETTE | KRUIDENBOTER   25

CHATEAUBRIAND | 400GR  | LAMPONG PEPERSAUS   59   ( 2 PERSONEN)

 

SIDES

VOORJAARSSALADE  13

VERSE FRITES | HUISGEMAAKTE MAYONAISE   6

ZOETE AARDAPPELFRITES | MANCHEGO | ZWARTE AIOLI   7

GEGRILDE AUBERGINE | GEPOFTE TOMAATJES | PIJNBOOMPITJES | PARMAZAAN    9

WITLOF A LA MEUNIERE  9

 

 

SWEETS

CHEESECAKE | NEW YORK STYLE   10

PANNA COTTA | CARAMEL | BAILEYS   10

PARFAIT | HONING | MACADAMIA | PECAN  10

CARPACCIO VAN ANANAS | KOKOS CREME  10

LAVA CAKE | WITTE CHOCOLADE MOUSSE  10

KAASPLANK VAN FROMAGERIE GUILLAUME MET  5  KAZEN  15

 

 

TO SHARE

KITCHEN CLOSES AT 22.00