­

 

DINE
BROOD | SMEERSELS  6.00

OESTERS 3.50 PST

PATA NEGRA| PAN CON TOMATE | PESTO  15

BRUSCHETTA | TRUFFEL RICOTTA | PADDENSTOELEN  14

TUNA TATAKI LOLLY   16

BEEF TATAKI | UIENCRUNCH | TRUFFEL PONZU 16

BLACK ANGUS SLIDERS | UIENCOMPOTE | TRUFFELSCREME  15

WARME CAMEMBERT | ARMAGNAC | HONING | NOTEN   12

GEVOGELTE RILLETTE | KWEEPERENGELEI| CROSTINI 12

FOIE  GRAS | GEROOKTE PALING | ACETO BALSAMICO  18

CALAMARIS FRITTI 15

PASTA TRUFFEL GEFLAMBEERD IN PARMEZAANSE KAAS 18

GEGRILDE GROTE GARNALEN 20

SLAKKEN KRUIDENBOTER 14

SLIPTONG| ROOMBOTER 26

ZALMFILET | MISO | BERGAMOT | BEURRE BLANC  24

COQUILLES | PORK BELLY | KAPPERTJES   22

KIP YAKITORI VAN DE GRIL | KORRIANDER 22

EENDENBORST| ABRIKOOS |GRAND MARNIER  23

SPARE RIBS IBERICO | COCA COLA | BOSUI   22

LAMSPIES| GEROOKTE KNOFLOOK JUS  25

ENTRECOTE DOUBLE| KALF | DRAGONMAYONAISE| 400GR| 38 ( 2 PERSONEN)

BAVETTE | KNOFLOOKBOTER 25

CHATEAUBRIAND | 400GR | JUS  | LAMPONG PEPERSAUS   58  ( 2 PERSONEN)

COTE DE BOEUF  600GR | KRUIDENBOTER ( 20  MINUTEN BEREIDING)   59

 

SIDES

HERFSTSALADE 14

VERSE FRITES MET ZELFGEMAAKTE MAYONAISE   6

ZOETE AARDAPPELFRITES | MANCHEGO | ZWARTE AIOLI   7

GEGRILDE COURGETTE MET GEPOFTE TOMAATJES   9

PORTOBELLO| KRUIDENKAAS |PARMAZAAN 12

POMPOENRISOTTO| BEUKENZWAM| HAZELNOOT  12

 

SWEETS

CHEESECAKE | NEW YORK STYLE   10

CREME BRULEE  10

TAARTJE| APPEL UIT  EIGEN BOOMGAARD| IJS 10

CARPACCIO VAN ANANAS MET KOKOS CREME  10

LIMONCELLO MASCARPONE MOUSSE  | IJS | SLAGROOM  10

LAVA CAKE | WITTE CHOCOLADE MOUSSE  10

KAASPLANK VAN FROMAGERIE GUILLAUME MET  5  KAZEN  15

 

 

TO SHARE

KITCHEN CLOSES AT 22.00