­

 

DINE

STARTERS

 

VEGETARIAN

Frans brood | gezouten boter | muhammara 7.50
Arancini | truffel | Parmezaanse kaas 12
Burrata | baba ganoush | chili | peterselie 15
Padron pepers | rouille 10
Brioche toast 3

FISH

Oesterij oester | rode wijnazijn | sjalot | citroen 4.50 p.st.
Tonijn tataki | soja | Ponzu | Avocado 16
Hollandse garnalen | grapefruit | cocktailschuim 16
Calamares | aioli | citroen 16

MEAT

Pata negra | pan con tomato 16
Steak tartaar | truffel 16
Iberico ribfingers | Asian style | kimchi 16
Ganzenlever | appel | ratafiastroop 18

 

MAIN

VEGETARIAN

Pasta | Parmezaanze kaas | truffel | oesterzwam 18
Bospeen | garam masala | citroen yoghurt | amandel 9
Bloemkool | Parmezaanse kaas | peterselie | hazelnoot 9
Gnochi’s | spinazie | blauwe kaas | gepofte granen 18
Friet | mosterdmayonaise 7
Zoete aardappel friet | kimchi | koriander | sesam 8
Aardappelgratin by Peka Kroef | truffel 8
Ceasar salad (vega mogelijk) 9

FISH

Zeetong | boterjus | citroen 42
Scholfilet | safraan beurre blanc | krokante aardappel 24
Coquille | tom kha kai | zeekraal | sereh 24
Kreeft thermidor 26

MEAT

Bavette 180gr. | chimichurri 25
Chateaubriand 300gr. | peperjus 60
Ribeye 700gr. | grain-fed 75
Sukade | piccalilly | ingelegde groenten 23
Parelhoen | vadouvan | jus | paddestoelen 24

 

DESSERTS

Shared dining dessert: chocolade | cheesecake | parfait | merengue | rood fruit | sorbet 15
Chiboust pistache | pistache room 11
Chocolademousse puur | rood fruit | merengue 9
Affogato | vanille ijs | espresso | amaretto 7
Kaasselectie | noten | brood | vijg 16

Scroppino 9
Ratafia de Champagne 9
Limoncello 9