MENU ‘S

      

Seizoensmenu

Op woensdag, donderdag en zondag serveren wij een

3-gangen verrassingsmenu

volledig in het teken van het seizoen

3-gangen          60

3-gangen All-in 90

 

  Menu van de chef

 

Laat je verrassen door de creativiteit van Gijs met een exclusief

4-, 5- of 6-gangen menu,

speciaal samengesteld om jouw culinaire zintuigen te prikkelen

Dit menu wordt per tafel geserveerd

Heb je specifieke dieetwensen of allergieën,

geef dit dan door bij de bestelling

4-gangen    70

5-gangen    85

 6-gangen   100

Wijnarrangement

Per glas      9.50

4-gangen   35

5-gangen   45

6-gangen   55

 

 Eventuele extra’s:

Scroppino                        +10

Kaas ipv dessert             +7.50

Assortiment kaas           +17

A LA CARTE

VOORGERECHTEN

Voorgerechten

Bluefin tonijn – Five Spice – Citrus – Soja                                      24

Sashimi van Balfegó tonijn met chutney van avocado, pakketje van ingelegde groenten met vinaigrette van citrus en soja

Tartelette met tartaar van Balfegó tonijn, crème van teriyaki en gel van citrus

Gebakken Balfegó tonijn met five spice,  gelakt buikspek en schuim van kokos en masala

Rundertartaar – Ganzenlever – Merg                                              24

Handgesneden rundertartaar met terrine van ganzenlever, crème van geroosterde knolselderij, jus van knolselderij en rundermerg

Briochetoast met gebakken ganzenlever, crème van kruiden

Quinoa – Pompoen – Tomaat                                              18

Salade van quinoa met pompoen, zoetzure pompoen, ingelegde shiitake, gedroogde en zoet-zuur van tomaat, gebakken Coeur de Boeuf tomaat, antiboise vinaigrette

TUSSENGERECHTEN 

Langousine – Salade – Appel-Curry                                           24

Gebakken langoustine met een frisse salade van aardappel met groene asperge, gepofte appel en saus van appel en curry

Kalfszwezerik – Kalfswang – Wortel                                           26

Gebakken zwezerik gelakt met madeira, zacht gegaarde kalfswang met diverse bereidingen van wortel en saus van madeira

Rendang – Gefermenteerde Kool – Soja                                    21

Indisch stoofvlees met gefermenteerde kool en een jus van soja

HOOFDGERECHTEN

Zeebaars in Zoutkorst                                                                     75

Zeebaars in zoutkorst gebakken met dauphine aardappel, peulvruchten en choronsaus (per 2 personen)

Zeetong – Klassiek                                                                          52

Gebakken zeetong met braadjus, citroen en peterselie

Tournedos Rossini – Truffelsaus                                                    55

Argentijnse Black Angus tournedos 200 gram met gebakken ganzenlever, truffel en saus van truffel

Chateaubriand Rode Wijnsaus                                                   67.50

Argentijnse Black Angus Chateaubriand 300 gram met rode wijnsaus

Japanse Wagyu  A5 – Miso                                                               82

Japanse Wagyu entrecote A5 200 gram geserveerd met jus van miso

Spitskool Rendang – Gefermenteerde Kool                               24 

Indische stoof van spitskool met gefermenteerde kool en een jus van sereh

Bijgerechten

Groene asperges– Olijfolie – Groene Kruiden                             9

Groene asperges van de bbq met olijfolie, zeezout en groene kruiden

Spitskool – Eidooier                                                                       9
Gebakken spitskool met een crème van eidooier

Aardappelgratin – Truffel – Comté                                               9
Aardappel uit Odiliapeel gegratineerd met truffel en Comté kaas

DESSERT

Framboos – Rabarber – Vanille                                                     15

Mousse van vanille gevuld met een crème brûlée van vanille en compote van framboos, zure mat en compote van rabarber, vanille-ijs en vinaigrette van rabarber met limoenblad

Kers – Vlierbesbloessem – Verveine                                              15

Udense kers met compote van zworte kersen, verveine, ijs van vlierbesbloesem, jus van kersenen bros van pure chocolade

Ananas – Chocolade – Kokos                                                        15

Ananas, gelakt en geroosterd op de bbq met een délice van chocolade, panna cotta van kokos, lychee en vinaigrette van lychee

                                                                                                                                                   

Selectie van kazen                                                                           17

5 soorten kaas geserveerd met ananas-chili marmelade, bospeen marmelade, vijgen chutney, brood en gebrande noten