MENU ‘S
Seizoensmenu
Op woensdag, donderdag en zondag serveren wij een
3-gangen verrassingsmenu
volledig in het teken van het seizoen
3-gangen 60
3-gangen All-in 90
Menu van de chef
Laat je verrassen door de creativiteit van Gijs met een exclusief
4-, 5- of 6-gangen menu,
speciaal samengesteld om jouw culinaire zintuigen te prikkelen
Dit menu wordt per tafel geserveerd
Heb je specifieke dieetwensen of allergieën,
geef dit dan door bij de bestelling
4-gangen 70
5-gangen 85
6-gangen 100
Wijnarrangement
Per glas 9.50
4-gangen 35
5-gangen 45
6-gangen 55
Eventuele extra’s:
Scroppino +10
Kaas ipv dessert +7.50
Assortiment kaas +17
A LA CARTE
VOORGERECHTEN
Voorgerechten
Bluefin tonijn – Five Spice – Citrus – Soja 24
Sashimi van Balfegó tonijn met chutney van avocado, pakketje van ingelegde groenten met vinaigrette van citrus en soja
Tartelette met tartaar van Balfegó tonijn, crème van teriyaki en gel van citrus
Gebakken Balfegó tonijn met five spice, gelakt buikspek en schuim van kokos en masala
Rundertartaar – Ganzenlever – Merg 24
Handgesneden rundertartaar met terrine van ganzenlever, crème van geroosterde knolselderij, jus van knolselderij en rundermerg
Briochetoast met gebakken ganzenlever, crème van kruiden
Quinoa – Pompoen – Tomaat 18
Salade van quinoa met pompoen, zoetzure pompoen, ingelegde shiitake, gedroogde en zoet-zuur van tomaat, gebakken Coeur de Boeuf tomaat, antiboise vinaigrette
TUSSENGERECHTEN
Langousine – Salade – Appel-Curry 24
Gebakken langoustine met een frisse salade van aardappel met groene asperge, gepofte appel en saus van appel en curry
Kalfszwezerik – Kalfswang – Wortel 26
Gebakken zwezerik gelakt met madeira, zacht gegaarde kalfswang met diverse bereidingen van wortel en saus van madeira
Rendang – Gefermenteerde Kool – Soja 21
Indisch stoofvlees met gefermenteerde kool en een jus van soja
HOOFDGERECHTEN
Zeebaars in Zoutkorst 75
Zeebaars in zoutkorst gebakken met dauphine aardappel, peulvruchten en choronsaus (per 2 personen)
Zeetong – Klassiek 52
Gebakken zeetong met braadjus, citroen en peterselie
Tournedos Rossini – Truffelsaus 55
Argentijnse Black Angus tournedos 200 gram met gebakken ganzenlever, truffel en saus van truffel
Chateaubriand – Rode Wijnsaus 67.50
Argentijnse Black Angus Chateaubriand 300 gram met rode wijnsaus
Japanse Wagyu – A5 – Miso 82
Japanse Wagyu entrecote A5 200 gram geserveerd met jus van miso
Spitskool Rendang – Gefermenteerde Kool 24
Indische stoof van spitskool met gefermenteerde kool en een jus van sereh
Bijgerechten
Groene asperges– Olijfolie – Groene Kruiden 9
Groene asperges van de bbq met olijfolie, zeezout en groene kruiden
Spitskool – Eidooier 9
Gebakken spitskool met een crème van eidooier
Aardappelgratin – Truffel – Comté 9
Aardappel uit Odiliapeel gegratineerd met truffel en Comté kaas
DESSERT
Framboos – Rabarber – Vanille 15
Mousse van vanille gevuld met een crème brûlée van vanille en compote van framboos, zure mat en compote van rabarber, vanille-ijs en vinaigrette van rabarber met limoenblad
Kers – Vlierbesbloessem – Verveine 15
Udense kers met compote van zworte kersen, verveine, ijs van vlierbesbloesem, jus van kersenen bros van pure chocolade
Ananas – Chocolade – Kokos 15
Ananas, gelakt en geroosterd op de bbq met een délice van chocolade, panna cotta van kokos, lychee en vinaigrette van lychee
Selectie van kazen 17
5 soorten kaas geserveerd met ananas-chili marmelade, bospeen marmelade, vijgen chutney, brood en gebrande noten