­

 

DINE

STARTERS

Frans brood | gezoute boter | yoghurt | passievrucht Ѵ 7
Oester | rode wijnazijn | sjalot | citroen 4
Garnalenkroket | rouille 12
Tuna tataki | wasabi 14
Pescaditos fritos | citroen | rouille 16
Pata negra | venkel salami | pan con tomato 16
Vitello Tonnato | sesam | soja | ponzu 13
Iberico ribfingers | Asian style | kimchi 12
Foie gras | Brioche | appel 18
Camembert | Frans brood | noten | honing | Calvados Ѵ 14
Burrata | tomaat | basilicum Ѵ 14
Padrón pepers | geitenkaas Ѵ 10

 

MAIN

Coquille | sereh | zeekraal | tom kha kai 23
Garnalen body peeled | knoflook | gember | rode peper 24
Zeebaars | rouille | limoen 22
Zeetong | beurre noisette | peterselie | sjalot | kappertje | citroen 39
Parelhoen suprême | vadouvan | paddenstoel 23
Kalfswang | aardappel | bieslook | pickels 20
Bavette | chimichurri 25
Chateaubriand 300gr | sjalot | knoflook | truffeljus 54
Dry aged côte de boeuf | rode wijn jus | tomaat | knoflook (te bestellen vanaf +/- 800 gr.) 10 per 100gr

 

SIDES

Pasta | Parmezaanze kaas | truffel | oesterzwam Ѵ 16
Zoete aardappel frites | manchego | zwarte aioli Ѵ 7
Verse frites | mayonaise Ѵ 7
Salade | frisee | tomaat | kruiden V  7
Bimi | amandel | beurre noisette Ѵ 9
Fles pompoen | tom kha kai | noten Ѵ 9
Bospeen | peterselie | kerrie Ѵ 8

 

DESSERTS

Chocolade | cheesecake | Bastogne | passievrucht | vanille 12
Scroppino 8
Kazen van fromagerie Guillame 15 – Ratafia de Champagne 8